Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

O autocisternă cu smoală a zdrobit o mașină și a izbit apoi o autoutilitară. Un bărbat a murit

accident bacauSoferul de 36 de ani care conducea autocisterna incarcata cu smoala se indrepta spre Bacau. Dupa o curba, vehicului a intrat in tangaj, containerul s-a desprins si s-a prabusit peste o masina, care circula pe celalalt sens de mers. Iar capul tractor a lovit o autoutilitara.

„Am vazut catastrofa. Soferul de pe masina rosie. El a zis ca a venit asta cu vagonul in curba. Prima data vagonul s-a rasturnat pe ala cu masina mica.” –  a declarat un martor.

In autoturism se aflau doua persoane – un barbat de 38 de ani, la volan, si sotia lui insarcinata. Masina facuta zob a fost tarata pe sosea pe o distanta de 15 metri.

„Ce bubuitura. A rupt stalpul de lumina din ala mare gros. E nenorocire ce e aici. Ea a scapat. El era mort. Intra in curba cu viteza mare si uite ce fac.” – a declarat un alt martor.

Soferul autoutilitarei a suferit mai multe fracturi.

„Cand am iesit afara prima data am vazut soferul care era pe masina rosie ca iesise in fata masinii. L-am tarat ca venea petrolul ala si sa nu-l prinda sa-l arda. Era constient numai ca avea fractura la picior.” –sustine un barbat aflat la fata locului.

Barbatul a fost transportat la spital. Tot acolo a ajuns, pentru investigatii amanuntite, si femeia de 33 de ani, care asteapta un copil. Ea a suferit leziuni usoare. La fel si cel care conducea auto-cisterna.

„Patru victime, dintre care una decedata, doua au fost transportate la spitalul din Onesti, iar una a refuzat transportul la spital.” – au declarat politistii.

Deoarece exista pericolul izbucnirii unui incendiu, pompierii au asigurat zona. Din cauza tragediei, circulatia pe portiunea respectiva de drum, intre Bacau si Onesti, a fost intrerupta mai bine de o ora.

Sursa: StirileProtv.ro

Lăsați un comentariu

*