Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

 

Reparăm sau înlocuim centrala? Verificați ofertele, să includă și accesoriile, armăturile necesare

centrale-termice-gaz-lemne-si-curentEste perioada optimă pentru ceva schimbări înlocuite și pentru pregătiri de sezon rece. Tot mai mult sunt aduse în discuție sistemele de încălzire. Dacă în sezonul rece ce a trecut ați întâmpinat probleme, consumul de resurse a fost unul prea mare, preferați să căutați soluții. Ce facem însă cu o centrală? O reparăm sau o înlocuim?

Dacă vizitați un magazin de instalații termice și sanitare precum este Shop Einstal, vă puteți da seama cu ușurință de evoluția acestor sisteme. Centralele mai vechi, de peste 10 ani nu doar că nu beneficiază de garanție, însă nu sunt nici rentabile a fi reparate.

 

Ofertele de centrale includ și accesoriile?

 

Dacă v-ați hotărât să cumpărați o nouă centrală, verificați mai întâi de toate ce cuprinde oferta. Centrala trebuie completată cu filtre, dar și cu țevi și tot felul de racorduri. Veți găsi la Shop Einstal armături diverse. Deși par accesorii de nu foarte mare importanță, acestea asigură calitatea montajul și ulterior buna funcționare a centralei termice.

De cele mai multe ori prețurile ofertelor se referă la sistemul principal. Tot ce ține de țevi, fitinguri, de racorduri, armături și alte accesorii sunt achiziționate separat. Veți găsi cel mai probabil oferte de genul kit complet de armături pentru centrala termică. Și sunt chiar de preferat acestea, căci implică mai toți robineții fără de care nu poate fi realizat montajul.

La nevoie însă, achiziționați și separat. La Shop Einstal sunt disponibile produse precum supape, robineți de trecere, aerisitoare, robineți pentru calorifere sau electrovalve printre altele. Produsele de acest gen pot fi comparate ca preț, alese în funcție de recenzii și de brand de ce nu. În toată varietatea lor, cu diametre diverse.

 

Reparația sună mai bine?

 

Dacă sistemul deja instalat are nevoie doar de înlocuirea unei piese vă puteți orienta de asemenea spre ofertele de la Shop Einstal. Printre cele mai comune vicii la centralele termice se numără defectarea vasului de expansiune. Acesta este extrem de important. În alegerea celui pe care să îl înlocuiți trebuie să verificați compatibilitatea cu centrala termică deținută. La Shop Einstal regăsim pe cele plate sau rectangulare, de la 6 la 100 de litri.

De asemenea, un termostat ar putea fi la fel de bine necesar. Este mai comod  și mai practic și într-o oarecare măsură și mai convenabil să fie folosit termostatul. Pentru că permite setări în ceea ce privește funcționarea centralei termice, cu posibilitatea de a reduce din timpii săi de funcționare, setarea unui program pentru a consuma rezonabil agentul termic furnizat.

Toate acestea stau la un click distanță. Pentru cei care nu sunt din capitală și nu ajung la magazinul fizic pot descoperi și online o varietate de produse, sisteme și accesorii ce țin de instalațiile termice și sanitare. Shop Einstal oferă doritorilor și asistență de specialitate.

Contact:

Șoseaua Mihai Bravu nr.540-562 complex Impact Center sector 3 București – 0766.261.389 – 0766.261.392 – 0786.124.777

 

 

Lăsați un comentariu

*