Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Platforma online Stailer printre preferințele celor care merg la saloanele de frumusețe

stailerro_21Industria de hair and beauty a fost dintotdeauna apreciată de publicul larg. Multe persoane își dedică timpul liber mersului la saloanele de înfrumusețare și nu o fac doar pentru a arăta bine. Merg și pentru socializare, pentru a afla lucruri noi, anumite trucuri de frumusețe cât și pentru relaxarea de care au parte.

 

Saloanele de beauty sunt uneori ca niște terapeuți care te ajută să scapi de stresul acumulat în ultima perioadă și care poate să îți aducă zâmbete pe față.

 

De ceva timp a apărut pe piața industriei frumuseții, o platformă online care a revoluționat domeniul din mai multe puncte de vedere. Stailer este o platformă online care te ajută să te programezi la orice salon de beauty dorești, în doar câteva minute.

 

Dacă dorești o programare la salonul Session din Iasi spre exemplu, sau la alt salon, tot ce trebuie să faci este să intri pe platforma Stailer, selectezi genul, serviciul data și ora și te programezi în cel mai scurt timp.

 

Dacă ai un eveniment important în viața ta și îți dorești un machiaj profesional, pe Stailer ai toată lista cu saloanele de make-up din Iasi.

 

Unde mai activează platforma Stailer

 

Platforma online Staieler a apărut în toamna anului trecut, mai exact în luna noiembrie și s-a lansat prima dată în orașul Cluj Napoca. Pentru că zvonurile au circulat rapid, cum că este o platformă revoluționară, la cererea publicului a apărut și  în următoarele orașe, respectiv Timișoara, Oradea, Iași și recent în București.

 

Stailer a avut un impact pozitiv asupra comunităților, fapt pentru care este așteptată și în celelalte colțuri ale țării.

 

Stailer eficientizează timpul

 

Timpul este foarte prețios în zilele noastre, fapt pentru care Stailer vine cu un beneficiu extraordinar. În mai puțin de 3 minute te programezi la orice salon de beauty, online, fără a mai da nici un apel telefonic. Astfel că putem economisi timp prețios.

 

Totodată, serviciile oferite de platforma Stailer sunt pe alese în funcție de nevoile fiecărui client în parte.

 

Platforma Stailer poate fi utilizată inclusiv de către bărbați pentru că și pentru ei există servicii. Și ei frecventează saloanele de beauty, fie pentru tunsul și aranjatul bărbii, fie pentru un tratament facial, un masaj sau o manichiură.

 

În cadrul acestei platforme există profesioniști cu experiență vastă în spate care oferă servicii de înaltă calitate. Pentru că se dedică în totalitate acestei meserii din industria de beauty, rezultatele finale sunt peste așteptările clienților. De acest lucru ne putem da seama din recenziile celor care s-au programat deja cu platforma Stailer.

 

Mai mult decât atât, platforma este 100% gratuită, te poți programa ori de câte ori dorești cu ajutorul ei și nu te condiționează cu absolut nimic. Nici măcar atunci când vrei să îți anulezi sau să amâni o programare la care nu mai poți să ajungi. Și nu este necesar să suni stilistul respectiv pentru a da explicații. O poți anula tot online.

 

Pentru mai multe informații cu privire la serviciile platformei accesați stailer.ro.

 

Date de contact:

 

support@stailer.ro.

 

 

 

 

 

 

Lăsați un comentariu

*