Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

 

Afacere de 3 milioane de euro la Bacău

Investiţia aparţine firmei MHS Truck & Bus, importator al vehiculelor MAN în România * în cadrul festivităţii, firma a donat un autocar Academiei de fotbal „Gheorghe Hagi”

O investiţie destinată comercializării şi service-ului autocamioanelor şi autocarelor, pentru zona Moldovei, a fost inaugurată, vineri, la Bacău, de firma germană MHS Truck & Bus. „Am dorit să deschidem acest al optulea sediu din reţeaua noastră din România, chiar dacă este o perioadă de criză. Astfel putem spune că am răspuns prezent, în ciuda impedimentelor datorate crizei, şi în această zonă unde proprietarii de camioane au nevoie de noi. Suntem mulţumiţi că putem să le oferim servicii de cea mai înaltă calitate şi în timp optim”, a declarat Michael Schmidt, preşedintele companiei germane.
Un autocar pentru Gheorghe Hagi
Noul sediu este construit pe o suprafaţă de 2.500 metri pătraţi, la intrarea sudică în municipiului Bacău, fiind al treilea ca mărime din România. Zona de service beneficiază de cele mai noi utilaje şi tehnologii pentru efectuarea tuturor tipurilor de lucrări mecanice, electrice, de tinichigerie, vopsitorie, dar şi de o staţie de ultimă generaţie pentru realizarea Inspecţiei tehnice periodice la autocamioane şi autocare.
Cu prilejul festivităţii de inaugurare a sediului băcăuan al MHS Truck & Bus, firma germană l-a invitat pe fostul fotbalist Gheorghe Hagi pentru a-i înmâna cheile unui autocar destinat Academiei de fotbal din Constanţa ce îi poartă numele. „Este o colaborare mai veche cu firma germană, acesta fiind al 4-lea autocar pe care îl donează Academiei de fotbal pe care o conduc”, a precizat Gheorghe Hagi.

MHS Truck & Bus este importator general al vehiculelor comerciale MAN în România. Firma a fost lider de piaţa în România la vânzările de camioane noi în 2012, reuşind să comercializeze 770 de unităţi. La categoria vehicule rulate, MHS a vândut circa 450 de camioane anul trecut.

Sursa: Evenimentul

Lăsați un comentariu

*