Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

 

Locuri exotice ce trebuie vizitate

ikaturismro_1Dacă sunteți din rândul celor care iubesc călătoriile, atunci probabil că ați vizitat majoritatea locurilor care erau pe bucket list-ul personal și acum lucrați la una nouă. Ikaturism este prezentă online pentru a oferi pasionaților de călătorie alte câteva idei de vacanțe exotice pe care sigur acestia nu doresc să le rateze. Adăugați una dintre aceste destinații pe lista de vizitare și sigur experiențele vor fi pe măsură. Bucurați-vă de minunățiile pe care natura le are de oferit și minunati-vă de experiențele pe care le veți trăi într-o astfel de vacanță, unde atracțiile culinare, culturale și geografice te vor face să te simți minunat.

Există o mulțime de locuri pe planetă, locuri care oferă peisaje uimitoare, paradisuri tropicale, vulcani împletiți în ceață și plaje nemaîntâlnite. Ridicați un pahar în cinstea spiritului exploratorului din voi. Ikaturism vine cu propuneri de destinații de neratat în acest sezon estival!

Unde să călătoriti în această vară?

Golful Kotor, Muntenegru – Cunoscut simplu ca Boka, acest golf va minuna vizitatorii cu apele sale de smarlad și munții săi pitorești. Pe malul mării se află frumoase orașe medievale, cum ar fi Perast, unde turiștii se pot opri pentru a servi masa și pot interacționa cu localnicii.

Bali – Dacă v-ati propus să vă îmbarcați într-o vacanță epică de auto-descoperire, atunci Bali nu trebuie să fie exclus de pe listă. Însă aici se găsesc mult mai multe peisaje minunate decât ar fi crezut cineva că poate cuprinde cu ochiul liber. Localizată lângă Oceanul Indian, această insulă indoneziană găzuiește maimuțe jucăușe, temple deosebite, masaje relaxante și mâncăruri uimitoare. Baliții sunt oameni foarte duhovnicești, astfel încât templele și ofertele sunt abundente – există, de asemenea, mai mulți vindecători, ceea ce face ca acest lucru să fie un plus perfect pentru lista personală cu destinații.

Orașul Kuta este cunoscut pentru condițiile excelente pentru surfing și conservatorul de broaște țestoase, unde turiștii au șansa de a elibera o broască țestoasă de mare pe plajă. Călătoria spre Ubud poate aduce vizitatorilor peisaje cu orezării luxuriante și pădurea Maimuței Sacre, unde maimuțelor nu le este frică să fure o banană din mâna unui trecător.

Insula Paștelui – A ajunge să fiți martorul misterioaselor capuri de Moai de pe insula Paștelui este una din cele mai frumoase călătorii ce trebuie să se găsească pe bucket list. Mulți turiști ar putea să creadă că insula are de arătat peisaje ce pot fi vizitate în numai o zi, însă aceștia nu trebuie să se lase înșelați. Insula Paștelui are propiile sale zone impresionante care sunt un „must-see.”

Statuile Moai sunt situate în mai multe locații de pe insulă, deci o vizită la câteva situri Moai impresionante este o necesitate. De asemenea, turiștii pot să prindă un răsărit sau apus de soare revărsat peste aceste statui. Există, de asemenea, petroglife antice, dansuri culturale, drumeții de vulcani și peșteri ce abia așteaptă să fie explorate.

Cea mai bună parte este că Insula Paștelui este atât de mică, încât închirierea unor biciclete constituie soluția optimă pentru transport, totodată pentru a vedea ceea ce are acest loc de oferit.

Pentru a descoperi mai multe locuri ce merită vizitate, publicul interesat poate accesa pagina Ikaturism, unde vor descoperi și alte idei de vacanță interesante. Tot aici, pot să vadă și care sunt prețurile pentru astfel de destinații turistice. De exemplu, vezi aici toate ofertele de la Ikaturism, care se pliază pe bugetul turiștilor.

Lăsați un comentariu

*