Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Serviciile actuale adaptate – cum puteți solicita traduceri prin intermediul online-ului, fără să dați de amatori

servicii-traduceriro_4În era modernă online-ul este de bază, liant între publicul consumator și prestatorii de serviciu. Desigur că ultima perioadă a pus și mai mare accent pe importanţa acestui segment. Doar la fel de bine remarcăm anumite tendințe schimbate. Este și cazul modului în care ne raportăm la serviciile de traduceri.

Pentru a evita deplasările, pentru a optimiza căutările și timpul destinat acestei sarcini online-ul poate fi și de această dată o opțiune. Asta nu înseamnă însă un compromis la capitolul calitate. Biroul de traduceri INOVA Traduceri pune la dispoziția celor interesați servicii variante, din și în peste 30 de limbi de circulație internațională. Oricând aveți nevoie de o traducere, soluția vine de aici.

Rapiditatea în execuție, traducători autorizați și experimentați

Inova are toate atuurile pentru a-i mulțumi pe cei interesați de serviciile de traduceri. Dispune și de acces prin intermediul online-ului. Formularul de contact din pagina oficială, servicii-traduceri.ro, permite publicului să afle în timp util informațiile pe care și le dorește, fără a fi obligatorie deplasarea la sediu. La fel de bine, prin aceeași metodă poate fi cerută și o cotație de preț pentru ceea ce vă interesează să traduceți.

Serviciile de acest gen sunt executate în timp util și au desigur garanția calității. În lista de servicii aici regăsim și colaționarea, adică verificarea și corectarea oricărei traduceri, realizată sau nu în cadrul acestui birou de traduceri. Așadar vorbim de asumarea unor servicii de top.

Nu vă bazați pe aplicațiile de traducere

Desigur că este tentantă ideea, însă nu este ceea ce trebuie. Vorbim și de adaptarea unor înțelesuri, despre conotațiile multiple ale cuvintelor sau cum sensul, prin traducere mot a mot, poate fi schimbat la traducere dintr-o limbă în alta.

În plus, în funcțiile de ceea ce traduceți, aveți și riscul de a prezenta mai departe o traducere ce nu poate fi luată în considerare drept oficială. Ori în cazul actelor, fie ele medicale, juridice, școlare etc. numai un traducător autorizat poate să vă ofere material corect.

Avantajul este cel al expertului pus în slujba voastră, rapid și eficient

Traducerile efectuate la Inova aduc marele avantaj de a avea expertul de partea voastră.  Rapiditatea este un alt atu, întocmai pentru că este frustrant să fiţi pe picior de plecare din țară și să constatați că mai aveţi câteva acte de pus la punct. Sau sunt prea puține zile libere pentru a rezolva în țară cu anumite acte, iar traducerea este parte din această poveste. Inova promite să ofere la timp toate traducerile și să răspundă prompt solicitărilor.

Pentru cei care se pregătesc cu planificarea bugetului estimarea de preț cerută online îi va lămuri. Câteva minute și veți putea trimite mai departe o cerere de preț pentru ce vă interesează. Mai simplu de atât nici că se poate.

Pentru cei interesați de traduceri autorizate, de cele legalizate de asemenea Inova își prezintă serviciile și în cadrul paginii oficiale. Biroul fizic îl regăsim în București, sector 2, Calea Moșilor.

 

Lăsați un comentariu

*