Vineri 31 Martie 2023, Actualizat acum 89 zile 12:00 am

 

Patronii fabricii Subex Bacău au cumpărat un hotel de 1,5 milioane de euro

Patronii fabricii Subex Bacău au cumpărat, de curând, un hotel de 1,5 milioane de euro în Poiana Braşov. Şoţii Manuela şi Constantin Bojescu au preluat hotelul Miruna din Poiana Braşov.

Şoţii Bojescu sunt acţionarii societăţii comerciale Subex Bacău, care la rândul ei deţine, începând din 2005, controlul asupra fabricii de şuruburi de la Botoşani. În 2009, acţionarii Mecanica SA Botoşani au decis desfiinţarea firmei din Botoşani, înfiinţând o altă societate Mecania Botoşani SA, cu sediul la Bacău şi cu punct de lucru la Botoşani.

Spre exemplu, în 2012, Mecanica Botoşani SA a avut, potrivit datelor Ministerului de Finanţe, o cifră de afaceri de 3,58 milioane de lei şi un profit net de 553.162 lei.

Producţiile de şuruburi, piuliţe, tije şi nituri realizate la Botoşani şi Bacău sunt valorificate în special la export, în ţări precum Italia, Germania, Anglia, Franța, Turcia, Ungaria.

Patronii Mecanica SA au încă două hoteluri, unul în Bacău, Hotelul Bistriţa, şi altul în Predeal, Hotelul Mont Blanc, prin societatea lor, Decebal Bacău.

Lăsați un comentariu

*