Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

 

Băcăuanca Monica Gabor îşi aduce tatăl în SUA ca să-l trateze la plămâni

Monica Gabor (26 de ani) intenţionează ca după Sărbători să obţină viza de turist pentru tatăl ei, Emil Gabor, ca să-l aibă o vreme aproape de ea, în Statele Unite, unde vedeta locuieşte. Mai mult, aceasta şi-a propus să-şi ducă părintele şi la câteva controale medicale, dat fiind faptul că bărbatul are serioase probleme de sănătate.

Monica Gabor a trăit un adevărat coşmar şi încă nu şi-a revenit după ce mama sa şi-a pierdut viaţa într-un tragic şi stupid accident, la sfârşitul lunii august. Modelul a realizat atunci mai mult ca oricând ce înseamnă suferinţa şi, în ciuda mai multor divergenţe avute cu tatăl său, Emil Gabor, majoritatea pornind de la faptul că bărbatul s-a încăpăţânat să nu renunţe la băutură, acum se teme pentru viaţa lui.
A fost internat de două ori

Cum părintele său este de ceva timp destul de bolnav, el fiind de altfel internat de două ori în spital, în ultimii ani (în 2011 pentru TBC, iar în 2012 cu diagnosticul de colecistă, hipertensiune şi steatoză hepatică), Moni a decis ca Emil Gabor să fie văzut şi de medici de peste Ocean, care să-l şi aibă, totodată, sub supraveghere. Astfel că, după Sărbători, băcăuanca intenţionează să-i obţină viza de America tatălui său şi să-l cheme în Los Angeles, pentru o perioadă de acomodare. Până atunci însă, Emil Gabor se pregăteşte de vizita anunţată a fetei sale mai mici, Ramona, care de Crăciun va veni în Bacău împreună cu iubitul său iordanian.

Sursa: libertatea.ro

 

Lăsați un comentariu

*