Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

 

Un jurnalist englez, cucerit de muzica bacauancei Angelei Gheorghiu: „O experienţă frapantă”

Angela Gheorghiu a fost invitata lui Mihai Gâdea la emisiunea „Sinteza zilei”, de aseară. Aceasta le-a făcut mai multe surprize telespectatorilor.

Celebra soprană s-a bucurat să vină din nou în România, dat fiind că vine destul de rar, iar fiecare ocazie pe care o are de a-i bucura pe români o încântă foarte tare.

Angela Gheorghiu a venit alături de Corul Madrigal, care a interpretat un colind. Artista a înregistrat un disc de colinde românești care îi sunt foarte dragi.

Mihai Gâdea i-a făcut o surpriză plăcută sopranei și i-a sunat pe Victor Rebengiuc pentru a vorbi cu aceasta, dar și pe Virginia Zean, una dintre marile soprane ale lumii.

Angela Gheorghiu dorește ca pe viitor să le ofere românilor noi surprize și să îi facă să iubească mai mult interpretările sale și colindele.

Una dintre cele mai importante reviste de muzică clasică din lume ,”The Gramaphone ” publicată la Londra din 1923, o autoritate în domeniu considerată adesea drept cea mai credibilă sursă de cronici de specialitate, a publicat  luni, 9 decembrie, un articol extrem de laudativ la adresa albumului de colinde româneşti recent lansat de soprana Angela Gheorghiu. „O, ce veste minunată!”. O„experienţă frapantă”, aşa a caracterizat reputatul jurnalist Jon Tolansky la audiţia albumului.

Pe 23 decembrie, artista va concerta la Sala Radio, într-un concert privat și va interpreta colindele de pe album. „Bună dimineața la MoșAjun”, „Florile dalbe”, „Astăzi s-a născut

Lăsați un comentariu

*