Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

 

Bătrân ucis cu cruzime de un tânăr care voia să ajungă la închisoare

Tragedie în localitatea băcăuană Onceşti. Un bătrân de 77 de ani a fost ucis cu sânge rece, duminică, de un tânăr de 17 ani care a intrat peste el în casă. După ce i-a luat viaţa omului, tânărul a ameninţat şi o bătrână.

L-am aranjat pe nea Dumitru, acum te aranjez şi pe tine”, a declarat unul dintre vecinii femeii.

Bătrânul a fost descoperit de fratele său, care era îngrijorat că acesta nu răspunde la telefon şi s-a dus să vadă ce se întâmplă. Când a ajuns în casă, a văzut geamul spart, sânge pe pereţi, iar bătrânul era pe podea, mort.

Poliţiştii l-au căutat toată ziua pe tânărul de 17 ani, iar duminică seară a fost reţinut. Oamenii din comună spun că tânărul era un adevărat monstru şi cu toţii se temeau de el. În ultimele luni, şi-a bătut tatăl şi a dat foc la casă, a bătut un sătean şi i-a violat nevasta şi s-a luat la harţă cu mai mulţi consăteni. De fiecare dată a scăpat  basma curată. De această dată, însă, tânărul de 17 ani nu va scăpa uşăr. El este acuzat de omor şi violare de domiciliu şi riscă să stea până la  zece ani după gratii. De altfel, el le-a declarat anchetatorilor că a comis fapta tocmai pentru că voia să ajungă la  închisoare. El va fi dus luni în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. De asemenea, adolescentul va fi supus unei expertize psihiatrice.

 

Lăsați un comentariu

*