Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

O companie din Bacău, cel mai bun angajator din România, în 2013

Producătorul şi procesatorul de carne de pasăre din Bacău, Agricola Internaţional, este pe primul loc în topul celor mai buni angajatori din România din 2013. Compania are mai mult de 1.000 de angajaţi .
Potrivit unui studiu realizat de divizia de consultanţă în resurse umane Aon Hewitt, Agricola Internaţional  este urmată de  Egger România (producător din industria lemnului), Monsanto România (producţie de seminţe şi pesticide) şi Dell International Services (producător de computere). Conform zf.ro, studiul, realizat într-o perioadă de nouă luni, analizează nivelul de „engagement“ (devotament profesional – n.red.) al angajaţilor, prin prisma analizei a trei dimensiuni: Say (angajaţii care vorbesc pozitiv despre compania pentru care lucrează în discuţiile cu colegii, cu prietenii sau cu clienţii), Stay (angajaţii care vor să rămână în companie pentru mult timp şi care nu se gândesc să o părăsească) şi Strive (angajaţii care depun un efort suplimentar pentru a ajuta la obţinerea de rezultate pentru companie).

Rezultatele studiului Aon Hewitt din acest an arată că nivelul mediu de engagement în cadrul companiilor locale este de 57%, cu 2% mai mare decât cel al companiilor din regiunea Europei Centrale şi de Est participante la cercetare.

Lăsați un comentariu

*