Miercuri 08 Mai 2024, Actualizat acum 128 zile 12:00 am

 

Şocant! Femeie înjunghiată în microbuz

Clipe de groază într-un microbuz din Bacău. Un bărbat şi-a înjunghiat soţia de mai multe ori sub privirile îngrozite ale călătorilor. Căsătoriţi de 25 de ani, cei doi soţi se certau mereu, femeia fiind mai tot timpul sub influenţa băuturilor alcoolice. Ea a decis să pună capăt căsniciei, dar soţul său a urmărit-o şi în microbuz a încercat să o convingă să nu dea divorţ.
Când a văzut că nu o poate convinge, nervos, bărbat a scos un cuţit şi a înjunghiat-o. Imediat, şoferul microbuzului a oprit, iar pasagerii au fugit speriaţi. Bărbatul mergea dezbrăcat prin microbuz şi avea cuţitul în mână.

„Deodată a început femeia să ţipe că are cuţitul la el şi o omoară. Am tras pe dreapta, am oprit şi m-am dat jos din maşină, n-aveam ce să fac„, a declarat şoferul microbuzului

Câţiva martori au încercat să îl alunge pe bărbat cu nişte pari rupţi de la un gard, apoi au scos-o pe femeie din microbuz. Ea a ajuns în stare gravă la spital.

Prezintă multiple plăgi înjunghiate la nivelul feţei, al capului şi a membrelor superioare”, a declarat medicul Lenuţa Popa.

Poliţiştii l-au reţinut pe soţul femeii.

 

Lăsați un comentariu

*