Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

 

Băcăuan bătut crunt de fratele unui primar

Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din comuna băcăuană Horgeşti a fost bătut crunt, în urmă cu câteva zile, chiar de fratele primarului din comună. Viorel Nechita susţine că fratele primarului, Gheorghe Turcan, l-a lovit de mai multe ori cu o bâtă până l-a umplut de sânge. Totul ar fi pornit de la porumbul pe care îl deţine fratele primarului. Bărbatul de 42 de ani s-ar fi dus la furat alături de un alt consătean, însă a fost prins de fratele primarului care l-a lovit.

Am găsit o căruţă încărcată cu saci cu porumb şi pe doi inşi care mai cărau dintre rânduri. Când m-a văzut, unul dintre ei a rupt-o la fugă cu calul şi căruţa, şi a rămas celălalt, pe care l-am bătut până a venit poliţia. Doar îmi apăram munca mea”, a declarat Gheorghe Turcan.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Din cercetări a rezultat că cei doi sunt suspecţi că au furat, cu o căruţă, aproximativ 300 de kilograme de porumb. În acest caz s-a întocmit un dosar penal pentru furt calificat şi unul pentru loviri şi alte violenţe”, a declarat inspector principal Narcisa Butnaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bacău.

Bătut de fratele primarului, Viorel Nechita are mai multe traumatisme, capul spart şi o mână ruptă.

Lăsați un comentariu

*