Sâmbătă 10 Aprilie 2021, Actualizat acum 99 zile 12:00 am

 

Percheziţii la Bacău într-un caz de fabricare ilegală de băuturi alcoolice

Percheziţii, vineri, în municipiul Bacău. Ofițeri ai Serviciului de Investigația Fraudelor din cadrul I.P.J. Bacău au efectuat două percheziții pentru identificarea unor instalații artizanale de producere a băuturilor spirtoase .

Astfel, la un imobil situat în Bacău, în incinta Depoului CFR, au fost identificate doua instalații artizanale de producere a băuturilor spirtoase, aparținând lui Dan U. de 65 ani, din municipiul Bacău. De asemenea a fost identificată cantitatea de 145 litri băuturi spirtoase ambalate în pet-uri de 5 litri, fără marcaje, ce urma a fi comercializată de către cel în cauză.

Instalațiile respective cât și băuturile spirtoase identificate, produse ilicit, au fost ridicate și predate reprezentanților D.J.A.O.V. Bacău în vederea stabilirii ulterioare a prejudiciului creat bugetului de stat. A mai fost indisponibilizată suma de 3200 lei identificată în urma perchezițiilor.

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evaziune fiscală și producerea de băuturi alcoolice în afara antrepozitului fiscal cu scopul comercializării acestora, fapte prev. și ped. de art. 9 alin.1 din Lg.241/2005  și art. 296 ind. 1 ,lit.b din Lg.571/2003

Lăsați un comentariu

*