Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

20 000 de bilete vândute în doar două ore pentru Festivalul Internaţional George Enescu

Număr record de bilete vândute, în doar două ore, pentru  Festivalul Internaţional „George Enescu”, care se desfăşoară în perioada 1 – 28 septembrie.

În total, potrivit site-ului oficial al evenimentului, aproximativ 40.000 de bilete individuale pentru spectacole au fost puse în vânzare. Preţurile variază între 20 şi 80 de lei. Biletele  au fost puse în vânzare luni, la ora 10.00. Acestea pot fi cumpărate fie de pe internet, de pe site-ul Eventim – www.eventim.ro/ro -, fie din întreaga reţea de magazine Eventim – Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librăriile Humanitas şi Cărtureşti, precum şi de la celelalte puncte Eventim din România. De asemenea, biletele pot fi procurate prin intermediul reţelelor Eventim din ţările europene.

Ediţia din 2013 a Festivalului „George Enescu”, desfăşurată în perioada 1 – 28 septembrie, are în program peste 150 de evenimente, care se vor desfăşura atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe din ţară – Arad, Bacău, Braşov, Cluj, Iaşi, Oradea, Sibiu şi Timişoara.

Lăsați un comentariu

*