Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Locuitorii dintr-o comună din Bacău, terorizaţi de un grup de minori infractori

De câteva luni, locuitorii din comuna Livezi, judeţul Bacău, stau cu frica în sân atunci  când pleacă de acasă.
Şi asta pentru că un  grup de minori infractori abia aşteaptă un astfel de prilej pentru a le scotoci prin locuinţe şi a le fura tot ce au de valoare. Hoţii fură tot ce prind în cale, televizoare, drujbe, tacâmuri, veselă, cearşafuri sau altele.
Pur şi simplu oamenilor le este frică să-şi părăsească locuinţele din cauza hoţilor. Au facut nenumărate sesizări la Poliţie, însă oamenii legii nu iau măsuri faţă de aceşti tineri pe motiv că sunt minori.
O parte dintre autori au intrat în atenția polițiștilor încă de la comiterea primelor fapte. Cele mai multe spargeri au avut loc în satele Orășa și Livezi, de unde, autorii primeau informații sigure cu privire la casele care prezentau interes.

“Pe durata cercetărilor, polițiștii au stabilit că doi băieți de 17 ani au comis mai multe infracțiuni în comuna Livezi, aceștia fiind cercetați în mai multe dosare penale pentru furt, drept pentru care au fost trimiși în judecată. În baza administrării probelor, Judecătoria Onești a dispus internarea lor în Centrul de Reeducare Târgu Ocna”, a declarat inspectorul Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție Județean Bacău.

Lăsați un comentariu

*