Duminică 26 Mai 2024, Actualizat acum 146 zile 12:00 am

 

Angajatul unei firme de curierat, retinut pentru delapidare dupa ce a furat telefoane de peste 20.000 de lei din colete

baniAngajatul unei firme de curierat care distribuia colete in judetul Bacau a fost retinut de catre politisti sub acuzatia de delapidare in forma continuata, dupa ce a furat smartphone-uri in valoare de peste 20.000 de lei din pachetele comandate on-line de catre clienti la diverse societati, informeaza News.ro.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Bacau, tanarul de 23 de ani a reusit sa sustraga, pe parcursul a doua luni, un numar de 20 de telefoane mobile, pe care apoi, in majoritatea cazurilor, le-a vandut la preturi sub cele ale pietei. Smartphone-urile erau luate de catre angajatul firmei de curierat din coletele pe care, in mod normal, trebuia sa le duca la clientii care facusera comenzi on-line la diverse societati.

Prejudiciul constatat in gestiune de catre anchetatori s-a ridicat la 20.352,41 lei.

„In urma cercetarilor, politistii au intocmit dosar penal pe numele tanarului pentru delapidare in forma continuata. Pe perioada desfasurarii anchetei, s-a reusit recuperarea unei parti din prejudiciul creat”, a declarat, marti, pentru News.ro responsabilul mass-media al Politiei Judetene Bacau, Gabriela Ciobanu.

Retinut pentru 24 de ore, tanarul va fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bacau, cu propunerea de arestare preventiva.

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Angajatul unei firme de curierat, retinut pentru delapidare dupa ce a furat telefoane de peste 20.000 de lei din colete | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*