Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Coliziune între două maşini. Două persoane au fost rănite

Un accident de circulaţie a avut loc, miercuri, pe strada Calea Romanului din municipiul Bacău. Un barbat de 75 ani, cu domiciliu în municipiul Bacău, conducea au autoturism în regim ”taxi”, pe str. Th. Neculuta din Bacau, ajungand la intersectia cu str Calea Romanului, nu a respectat semnificatia indicatorului Stop și a intrat in coliziune cu un alt autoturism  condus regulamentar, pe drumul prioritar, de un tânăr de 30 ani, domiciliat in municipiul Bucuresti.

Conducătorul autoturismului taxi, a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bacau, unde i s-a stabilit diagnosticul de ”traumatism cranio-cervical mediu, cu fractura os occipital stang si fractura corp cervical C2, plaga contuza unghi extern orbita stanga, hematom temporar partea stanga”, ramânând internat, iar celălalt conducător auto a fost diagnosticat cu ”excoriatii brat stang, fara leziuni osoase post-traumatice”. Acesta nu a fost internat.

Potrivit poliţiştilor, niciunul dintre şoferi nu era băut.

A fost întocmit dosar de cercetare penala, sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, fapta prev si ped de art. 196 din Codul Penal”, potrivit unui comunicat al IPJ Bacău.

Lăsați un comentariu

*