Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

 

Terifiant! Femeie găsită îngropată în beciul unei gospodării

Trupul neînsufleţit al unei femei de 48 de ani, dată dispărută în urmă cu o lună, a fost găsit îngropat în beciul unei gospodării în comuna Dosteana din judeţul Bacău. Explicatia proprietarului casei este uluitoare. El sustine ca a gasit cadavrul acum o saptamana in curte si, speriat, l-a ingropat in pivnita. Abia luni, ametit dupa cateva pahare, a povestit la barul din sat ce ascunde in beci, potrivit Stirile Protv.ro.

Cadavrul a fost gasit luni seara, iar in scurt timp zona a fost impanzita de criminalisti. Acestia vor sa afle daca nu cumva femeia a fost ucisa.

Principalul suspect este barbatul in curtea caruia a fost descoperit cadavrul. Barbatul a invelit- o pe femeie intr-o patura, iar apoi a ingropat-o, insa neaga ca ar avea vreo implicare in moartea ei.

Marti, dupa ce vor ajunge rezultatele necropsiei, se va decide daca suspectul spune sau nu adevarul. Vecinii barbatului sunt socati si spun ca nu cred ca suspectul ar fi capabil de crima. Anchetatorii iau in calcul toate ipotezele si ii vor audia atat pe fostul sot al femeii, cat si pe ultimul iubit al acesteia.

Barbatul spune ca a gasit trupul in curte. Nu stie cine l-a adus acolo si de ce, dar omul s-a pierdut cand l-a vazut si nu i-a dat prin gand sa sune la politie. A tinut secret cateva zile, iar luni, la o bauta la carciuma din sat, le-a spus amicilor ce a facut. Abia apoi au fost anuntati si oamenii legii.

Victima a fost data disparuta in urma cu o luna de catre familie.

Catrina Padure, mama victimei: Nu am mai vazut-o deloc de o luna de zile. Nu am stiut care e treaba cu ea. Tot am asteptat sa mai vina acasa. Nu mai venea deloc acasa.

Femeia in varsta de 58 de ani se despartise de sotul ei, cu care are doi copii mari, si locuia in sat, la iubitul ei.

Localnicii spun insa ca si barbatul in curtea caruia a fost gasit trupul neinsufletit ar fi avut legaturi cu victima.

Medicii legisti au ridicat cadavrul si au luat probe. Marti vor avea rezultatele necropsiei si vor afla daca femeia a murit accidental, din cauza unei probleme de sanatate sau a fost omorata de cel care i-a ingropat trupul in beciul din curtea sa.

O alta ipoteza ar fi ca o persoana sa-i fi adus corpul din alta parte pentru a sterge urmele unei crime.

Lăsați un comentariu

*