Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

 

Suceveancă jefuită într-un vagon. Hoţul a sărit din tren!

O femeie din judeţul Suceava a cerut ajutorul poliţiştilor din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Bacău după ce, luni, a fost jefuită de un individ în timp ce circula cu trenul pe relaţia Adjud- Bacău.

În timp ce dormea, un bărbat i-a sustras din poşetă telefonul mobil.

În baza semnalmentelor furnizate de ceilalți călători, polițiștii au stabilit că bănuit de comiterea faptei este un bărbat de 37 de ani, din comuna Asău, pe care l-au depistat într-o stație de alimentare cu carburanți din comuna Valea Seacă.  Asupra lui polițiștii au găsit telefonul mobil și suma de 35 de lei, bunuri despre care a recunoscut că le-a sustras de la partea vătămată, în timp ce călătorea cu trenul. De asemenea, s-a mai stabilit că  după comiterea faptei, pentru a nu fi depistat, bărbatul a sărit din tren, acțiune în urma căreia a suferit mai multe leziuni.

Omul  a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru îngrijiri medicale, iar polițiștii i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Bunurile sustrase au fost restituite părții vătămate.

Lăsați un comentariu

*