Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

 

Cum a prins un preot din Bacău un hoţ care fura din cutia milei

Satul ca biserica e mereu calcata de hoti, un preot din judetul Bacau a instalat o camera de supraveghere si asa l-a prins pe cel care a dat iama in cutia milei pentru a treia oara.

Este vorba de un tanar de 23 de ani, pe care parintele l-a banuit din prima clipa de furt, dar nu a avut probe care sa ii sustina varianta. Acum, insa, a mers cu inregistratile la politie si l-a dat in vileag.

Tanarul nu a stiut ca preotul a instalat in biserica o camera de supraveghere. Era asezata intr-un loc ferit, asa ca, exact cum a procedat si alta data, a intrat in lacasul de cult si a spart cutia milei.

A luat toti banii de acolo, dar si pe cei de ghiseul unde se vand lumanari – aproximativ 50 de lei.

Furtul a fost descoperit si, de data aceasta, parintele s-a dus la politie cu probe – imaginile surprinse de camera de supraveghere.

Initial, tanarul a negat totul, dar, pus in fata inregistrarilor, le-a marturisit politistilor ca a cheltuit toti banii la birtul din sat.

El a fost retinut pentru 24 de ore si va fi prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva, pentru furt calificat in forma continuata.

Sursa: ProTV

Lăsați un comentariu

*