Duminică 23 Iunie 2024, Actualizat acum 174 zile 12:00 am

 

Elevii şi studenţii din Bacău pot participa la Olimpiada ONU. Premiile sunt irezistibile!

Elevii şi studenţii din judeţele Suceava, Botoşani, Iaşi, Bacău şi Vaslui, care sunt plini de creativitate şi vor să schimbe ceva în comunitatea lor, pot participa la Olimpiada ONU.

 

Olimpiada ONU înflorește prin gândul tău! Primele flori culese de către Asociația Tineretul ONU  – Filiala Iași în această primavară sunt eseurile primite de la participanții la prima etapă a concursului Olimpiada ONU.  Suntem mândri să vedem că ideile tinerilor români sunt pline de creativitate și dornice de o schimbare în comunitatea lor. Așteptăm în continuare eseurile voastre și îndemnăm elevii și studenții din județele Suceava, Botoșani, Iași, Bacău și Vaslui să de-a frâu liber cuvintelor”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

 

Acest proiect se desfășoară în două etape: județeană și regională.

 

Etapa județeană este compusă din două secțiuni:

 

Secțiunea 1: DREPTURILE OMULUI – eseu liber pe o tematică la alegere din domeniul socio-uman; Clasele IX – X

 

Secțiunea 2: AMBASADOR ONU PENTRU O ZI – eseu de creație, propunere de proiect în mediul social; Clasele XI – XII

Secțiunea 3: Delegat de Tineret la NAȚIUNILE UNITE- concepere discurs; Studenți

Etapa regională:

 

În cadrul acestei etape, rugăm participanții să-și manifeste creativitatea în prezentarea lucrării, care va avea loc pe data de 11-12 aprilie în Municipiul Iași.

 

Sponsorii noștri oferă câștigatorilor o excursie la Palatul Parlamentului din București și gadget-uri (tabletă, telefon, etc) în valoare de 800 de euro.

 

Așteptăm un e-mail pe adresa iasi@unyouth.ro până pe 28.03.2014 cu mențiunea la subiect „participant Olimpiada ONU” și specificarea datelor personale precum nume, prenume, vârsta, clasa și liceul din care face parte, orașul și județul în care locuiește.

 

Pentru informații suplimentare sau alte întrebări puteți accesa www.iasi.unyouth.ro sau urmări pagina evenimentului https://www.facebook.com/olimpiadaonu?fref=ts

 

De asemenea puteți contacta unul din coordonatori:

 

Louana Popovici – popovici.louana@unyouth.ro

Ștefan Fantu – stefan.fantu@unyouth.ro

 

 

 

Asociația Tineretul ONU din România (ex Asociația BISMUN) este o organizație neguvernamentală, înființată și condusă de către tineri, ale cărei scopuri sunt promovarea şi încurajarea valorilor și activitatilor ONU în rândul tinerilor români, al societății românești și al comunității internaționale.

În vederea realizării acestui obiectiv, Asociația Tineretul ONU din România organizează simulări ale organizaţiilor internaţionale, conferinţe, seminare, workshop-uri, dezbateri, etc.

Principalul proiect al Asociaţiei fiind organizarea anuală a Conferinţei Bucharest International Student Model United Nations (BISMUN), cea mai mare simulare de tip MUN din România.

Președinte Filiala Iași: Bogdan Porcescu – bogdan.porcescu@unyouth.ro

Secretar General Filiala Iași: Ovidiu Gherasim – ovidiu.gherasim@unyouth.ro

Director PR Filiala Iași: Ștefan Fantu – stefan.fantu@unyouth.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lăsați un comentariu

*