Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

 

Bărbat prins în timp ce încerca să vândă două arme pentru 300 de euro

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase au prins un bărbat de 33 de ani, din Bacău, care intenţiona să comercializeze două arme, pentru suma de 300 de euro. Luni, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au oprit în trafic, în municipiul Bacău, un autoturism înmatriculat în Franţa, la volanul căruia a fost identificat un bărbat de 33 de ani din localitate.

Asupra acestuia polițiștii au identificat două arme cu aer comprimat, deţinute în condiții legale, pe care bărbatul intenţiona să le comercializeze cu suma de 300 de euro, în contul unei tranzacţii cu autoturisme.

De asemenea, la locuinţa acestuia polițiștii au găsit un pistol cu gaze şi şase tuburi cartuş, deținute în condiții ilegale, despre care s-a stabilit că au fost introduse în țară de băcăuan.

Armele şi muniţia au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă, deţinere şi port fără drept de arme neletale, din categoria celor supuse autorizării.

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Bărbat prins în timp ce încerca să vândă două arme pentru 300 de euro | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*