Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

 

Tupeu de şofer! S-a urcat băut la volan de două ori în aceeaşi zi, cu permisul suspendat

Un şofer de 33 de ani a dat dovadă de un tupeu fără margini, sfidând legea. Vineri, şoferul, care avea permisul suspendat, a fost prins băut la volan de două ori la interval de câteva ore. Băcăuanul a fost prins de poliţişti pe strada Milcov, din Bacău. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că acesta avea o concentraţie de 0,94 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Din verificări poliţiştii au stabilit că bărbatul în cauză avea permisul de conducere suspendat, întrucât în aceeaşi zi, în jurul orei 05.00, a fost depistat de un alt echipaj de poliţie, conducând acelaşi autoturism pe strada Alecu Russo, în timp ce avea o concentraţie de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean Bacău, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infractiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are acest drept suspendat şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă Parchetului de pe Judecătoria Bacău, care a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile.

 

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tupeu de şofer! S-a urcat băut la volan de două ori în aceeaşi zi, cu permisul suspendat | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*