Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

 

Femeie însărcinată în luna a opta incendiată de concubin, la Bacău

Caz şocant în localitatea băcăuană Mărgineni. O femeie însărcinată în luna a opta a ajuns, miercuri seară, în stare gravă la Spitalul de Chirurgie Plastică şi Arsuri din Capitală, după ce a fost incendiată de către concubinul său.

Femeia, în vârstă de 37 de ani, din localitatea băcăuană Mărgineni, a ajuns la spital cu arsuri pe torace şi abdomen. Din cauza arsurilor grave pe care le avea, femeia, care este însărcinată în luna a opta, a fost transportată la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică şi Arsuri din Bucureşti. Femeia susţine că în momentul în care a ajuns acasă, bărbatul său era beat, iar ea i-a luat sticla de băutură din faţă. Nervos, omul  de 31 de ani s-a dus şi a luat o sticlă cu benzină şi a stropi-o, apoi i-a dat foc.

Concubinul femeii nu recunoaşte, însă, acest lucru. El le-a spus oamenilor legii că de fapt femeia s-ar fi autoincendiat. De asemenea, bărbatul spune că el a intervenit primul să o salveze, acoperind-o cu o pătură.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz.

Vecinii îi ştiu pe cei doi ca fiind o familie bună, înstărită, dar recunosc că obişnuiau să se bată.

„O familie bună, cu venituri bune. Bărbatul are o meserie de cofetar bucătar, soţia la fel. Cum s-a întâmplat, de s-a ajuns aici: Normal a fost ziua băiatului cel mare, a adus mai mulţi copii acasă să le dea câte un dulce,  tatăl s-a supărat că în loc să fie un număr de copii s-a trezit cu un număr dublu de copii, s-a dus la crâşmă, şi-a cumpărat un bidon de vin. Când a ajuns acasă, soţia, având un bidon de benzină pentru drujba familiei, el spune că ea şi-a dat foc, dar organele de anchetă vor stabili”, a declarat   primarul comunei Mărgineni.

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Femeie însărcinată în luna a opta incendiată de concubin, la Bacău | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*