Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Băcăuanul Mircea Fechet a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al ANRMAP

Băcăuanul Mircea Fechet, numit politic în funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii Naționale pentru Reglementarea și Monitorizarea Achizițiilor Publice (ANRMAP), a demisionat miercuri după ruperea USL. El avea rang de subsecretar de stat.
Fechet  a absolvit în anul 2004 cursurile Facultății de Industrie Alimentară, din cadrul Universității Dunărea de Jos Galați. În perioada 2007 – 2008 a fost cursant în cadrul Școlii Europene „Ovidiu Șincai”. După o perioadă petrecută în domeniul privat, Mircea Fechet devine în anul 2008 membru al Consiliului Local al Municipiului Bacău și Secretar al Comisiei de Urbanism din Consiliul Local Bacău. În anul 2008 devine Consilier – fonduri europene în cadrul Agenției de dezvoltare locală Bacău.

Din luna iunie 2010, timp de doi ani, a ocupat funcția de Director Executiv adjunct în cadrul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Salubritate, fiind responsabil pentru Implementarea Sistemului Integrat de Management al Deșeurilor în județul Bacău

Din anul 2007, este vicepreședinte al Tineretului Național Liberal, fiind implicat în promovarea tinerilor în viața publică. De asemenea, ocupă funcția Președinte al Comisiei de Relații Externe și Afaceri Europene a TNL.

Începând cu luna mai a anului 2012  devine vicepreședinte în cadrul Autorității Naționale de Reglementare și Monitorizare a Achizițiilor Publice (A.N.R.M.A.P.) cu rang de subsecretar de stat, dorind să își aducă aportul în cadrul procesului constant de îmbunătățire a sistemului de achiziții publice din România.

 

 

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Băcăuanul Mircea Fechet a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al ANRMAP | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*