Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

 

Patru copii au trecut prin clipe de groază după ce antrenorul lor, mort de beat, a rătăcit drumul spre casă

Ore de teroare traite de parintii unor copii din Comanesti, judetul Bacau. Duminica seara isi asteptau copiii care trebuiau sa se intoarca de la un concurs. Numai ca acestia intarziau, iar antrenorul care-i insotea avea telefonul inchis. Intr-un final, in noapte, au primit un telefon in care erau anuntati ca micutii lor se afla la politie, intr-o localitate din Vrancea, in cu totul alta parte decat ar fi fost traseul normal spre casa.

Profesorul si antrenorul de tenis, dupa concursul de la Adjud, a luat patru dintre copii la el in masina pentru a-i duce acasa, la Comanesti, numai ca nu a mai nimerit drumul, potrivit wowbiz.ro. Nu se stie cum a ajuns in apropierea localitatii vrancene Ploscuteni, unde a ramas blocat cu masina intr-un sant. A fost momentul in care a intervenit politia, luand copiii, dar si pe barbat, la sediul institutiei. Aici au fost gasiti micutii de parintii lor.

Politistii au incercat sa afle ce s-a intamplat, dar discutia au purtat-o mai mult cu micutii, pentru ca antrenorul lor nu prea stia unde se afla si pe unde au fost cu exactitate.

Ne-am impotmolit de cateva ori. Am ajuns intr-un sant si ne-a scos de acolo un tractor, apoi am fost trasi de o masina mare, un jeep. Mergeam ba in sus, ba in jos. Nu stiu unde mergeam, si iar ne intepeneam, si iar, si iar, pana la miezul noptii„, au povestit copiii.

Lăsați un comentariu

*