Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

 

Poliţişti locali prinşi beţi la serviciu

Un număr de 16 agenţi de la Poliţia Locală din Bacău au fost cercetaţi disciplinar, anul trecut, după ce au fost prinşi beţi la serviciu sau nu şi-au îndeplinit atribuţiile. Mai exact, şase au fost prinşi sub influenţa băuturilor alcoolice şi au fost cercetaţi disciplinar de Comisia de Disciplină pentru abateri de la obligaţiile de serviciu şi pentru disciplina la locul de muncă.

Unul dintre ei a fost sancţionat cu 5% din salariu pe o lună, unul cu 10% pe două luni, unul cu 10% pe o perioadă de trei luni, iar altul cu 20% din salariu pe trei luni. În plus, un  agent şi-a pierdut locul de muncă din cauza consumului de băuturi alcoolice.

Alţi 10 poliţişti locali au primit mustrări verbale şi scrise pentru îndeplinirea defectuoasă a sarcinilor de serviciu şi cinci sancţiuni cu mustrare scrisă pentru neîndeplinirea atribuţiilor de serviciu.Poliţia Locală Bacău are în subordine 143 de agenţi.

1 Comentariu

  1. anonim spune:

    cei de la politia locala BACAU sunt niste retarzi mintali care acum au tupeu sa opreasca masini nestiind articolele rutiere .sunt buni doar pentru piata . sa se duca sa ia tigani care nu ai lok de ei prin piata cu tigari de contrabanda . dar majoritatea din plitia locala sunt mana in mana cu ei.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*