Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Un şofer băut a distrus cu maşina un stâlp

Accident, vineri, pe drumul comunal Helegiu- Drăguleşti din judeţul Bacău. Un tânăr, în vârstă de 28 de ani, a intrat cu autoturismul într-un stâlp de iluminat. După impact, tânărul a abandonat maşina, care a fost găsită de poliţişti.

Din primele verificări ale oamenilor legii  s-a stabilit că autoturismul în cauză a ieșit în afara părții carosabile și a intrat într-un stâlp de iluminat public. În urma investigaţiilor efectuate, polițiștii au identificat conducătorul autoturismului în cauză în persoana lui Vasile R. de 28 ani, din comuna Helegiu. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,00 mg/l alcool pur în aer expirat, şi a fost condus la Spitalul Municipal Oneşti, unde a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere.

Băcăuanul este cercetat penal pentru conducere fără permis, conducere sub influența băuturilor alcoolice și refuz de a se supune recoltării probelor biologice de sânge necesare pentru stabilirea alcoolemiei.

Lăsați un comentariu

*