Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

 

Administratorul firmei Comnef, reţinut pentru complicitate cu primarul din Horgeşti

Administratorul firmei Comnef din judeţul Bacău, Ion Cristian Viscreanu, a fost reținut, miercuri, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău pentru  complicitate la infracțiunile pentru care este cercetat primarul din Horgești, Ionel Țurcan.
Primarul, care este acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice, obţinerea unor avantaje materiale şi fals în înscrisuri, a antedatat un contract cu firma Comnef, pentru asfaltarea unor drumuri. Lucrările nu au fost, însă, făcute. Ionel Ţurcan  a obținut pentru societatea comercială un avantaj patrimonial în valoare de 218.216 lei, deși obligațiile față de această societate nu erau reale.
Procurorii îl vor prezenta, miercuri, pe administratorul firmei Comnef în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Firma Comnef a mai fost implicată într-un asemenea scandal. În 2006, societatea a câștigat licitația pentru repararea străzilor din Bacău și a obținut contractul prezentând la dosarul de licitație un document fals.

Lăsați un comentariu

*