Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

 

Un hoţ urmărit de poliţişti a fost salvat de către aceştia după ce s-a rănit grav la un picior

Un hoţ care era urmărit de poliţişti după ce furase mai multe bunuri dintr-o casă din localitatea băcăuană Podu Turcului a fost salvat de către oamenii legii, după ce tânărul se rănise grav la un picior în goana sa cu o căruţă, băcăuanul fiind transportat la spital cu maşina de Poliţie.
Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bacău, tânărul de 22 de ani a fost salvat de către poliţişti după ce căruţa cu care transporta lucrurile furate dintr-o casă nelocuită i-a trecut peste un picior, provocându-i o fractură. Poliţiştii l-au găsit pe hoţ zăcând pe marginea unui drum agricol, la aproximativ un kilometru de satul de unde furase bunurile, în timp ce oamenii legii se aflau în urmărirea lui cu maşina de poliţie.
„În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că tânărul a sustras bunurile din imobilul nelocuit şi le-a încărcat într-o căruţă pentru a le transporta la locuinţa mamei sale. În timpul deplasării pe terenul agricol, calul s-a speriat, moment în care bărbatul s-a dezechilibrat, a căzut pe sol, iar roţile căruţei au trecut peste piciorul drept, care s-a fracturat. Tânărul a fost transportat de către poliţişti la Spitalul Podu Turcului pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Narcisa Butnaru.
După ce l-au lăsat pe tânăr la spital, poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele acestuia pentru furt calificat.
Sursa: Mediafax

Lăsați un comentariu

*