Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

 

Fostul primar al Bacăului, condus pe ultimul drum de mii de oameni

Mii de băcăuani şi nu numai au participat, marţi, la înmormântarea fostului primar al Bacăului, Dumitru Sechelariu.
La funeralii au participat și Miron Cosma și Gigi Becali, care a făcut băi de mulțime și s-a pozat cu toți doritorii. Becali a refuzat, însă, să spună dacă va da familiei cele 800.000 de euro datorate.
Slujba de înmormântare a avut loc în biserica cimitirului, în care au intrat doar rudele și apropiații. Sicriul închis al fostului primar a fost scos din biserică și apoi dus la mormânt, unde Dumitru Sechelariu a fost îngropat lângă tatăl lui. La groapă, familia abia a putut ajunge lângă mormânt din cauza lumii care se îngrămădea. Mulți stăteau acolo și așteptau de la ora 10.

În tot acest timp, dintr-o mașină neagră, Agripina Sechelariu a urmărit plângând ultimul drum din această lume al fiului ei.Cortegiul funerar a pornit de la Academia de Tenis înființată de fostul primar și a străbătut orașul la pas.
Printre cei veniți la Academia de Tenis s-a aflat Gigi Becali, finanțatorul de la Steaua, Miron Cozma și Marinela Nițu, senatorul Vasile Nistor, vicepreședintele Senatului, Florin Prunea, fost fotbalist și portar la FCM Bacău, Victor Roman, patronul Roman Impex și deputat de Vrancea. Fostul primar al municipiului Bacău, Dumitru Sechelariu, s-a stins din viață, sâmbătă dimineață, într-un spital din Viena. Sechelariu a fost internat la o clinică austriacă, după ce inițial a fost spitalizat la Floreasca în București.

Lăsați un comentariu

*