Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

 

Bărbat reţinut după ce a fost prins cu ţigări de contrabandă

Poliţiştii din Bacău au descoperit 30.000 de ţigarete fără acte legale de provenienţă, ascunse într-un autoturism, în spaţii special amenajate. Bărbatul care le transporta a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru contrabandă cu ţigări.

Duminică, polițiștii rutieri din cadrul I.P.J. Bacău au oprit în trafic pentru control, în comuna Sascut, un bărbat, de 46 de ani, din Suceava, care transporta cu un autoturism ţigarete de contrabandă.

Cazul a fost preluat de poliţiştii de investigare a fraudelor, care, în urma controlului, au descoperit în autoturism, în spaţii special amenajate, 20.000 de ţigarete cu timbre emise de autorităţile din Ucraina şi 10.000 de ţigarete fără timbre de acciză.

Ţigaretele au fost ridicate pentru confiscare, iar bărbatul care le transporta a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 ţigarete.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Lăsați un comentariu

*