Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

 

Cum să porți o geantă – trendurile anului 2018

geantaLumea modei este una fascinantă, iar femeile iubesc provocările ce le apar în cale privind realizarea ținutelor perfecte. Tendințele se modifică mereu, iar pasul cu tot ceea ce este în vogă e destul de greu de ținut. Însă specialișții spun că nu este atât de important să îți achiziționezi tot ce este nou, pe cât de esențial este modul în care faci anumite combinații și cum faci ca o ținută să se armonizeze perfect cu ocazia la care te afli.

Plusul de strălucire în orice ținută este oferit de accesoriile adecvate și tocmai de aceea, reprezentantele sexului frumos pun un accent deosebit pe diversitatea genților. Este foarte cunoscută pasiunea femeilor pentru genți, iar acest lucru determină ca orice fashionistă adevărată să dețină un număr destul de mare de genți. Însă acestea, ca orice altă piesă vestimentară din garderoba feminină, nu poate fi purtat oricum ci trebuie să respecte anumite criterii în modă. Cu ajutorul experților de la dyfashion.ro putem descoperi care sunt principalele aspecte de care trebuie să ținem cont atunci când introducem poșeta în ținuta noastră.

Relația dintre geantă și pantofi

A rămas foarte celebră combinația dintre geantă și pantofi, mai exact să fie la aceeași nuanță și chiar exact cu aceleași detalii. La momentul actual, acest lucru nu este atât de promovat, cel mai important este considerat ca ținuta să fie în perfectă armonie cu perechea de pantofi, privind stilul, nuanțele, textura etc.

Însă, cu toate acestea, există anumită detalii de care trebuie să ții cont în ceea ce privește modul în care se asortează geanta cu pantofii, însă acest aspect se va realiza mai mult pe baza unor culori complementare, detalii cu același specific, stilul să se păstreze sau orice element ce ține de materialul confecționării poate fi un punct de care să se țină cont.

Ce genți porți în funcție de eveniment

HRS_fs_a1256Pentru ieșirile obișnuite precum cele la serviciu, cursuri sau la cumpărături, nu este nici pe departe un secret că cele mai recomandate sunt gențile cele mai practice și încăpătoare. Este preferabil să optezi pentru o poșetă ce o porți pe umăr, pentru că este mult mai adecvată atunci când ești, bineînțeles, mai pe fugă.

Ieșirile în oraș sau orice alt tip de întâlnire tind către gențile care oferă un aspect mai elegant și care să surprindă acel bun gust care arată silinţa ta de a realiza o combinație potrivită.
Problema care se naște cel mai des este legată de evenimentele de seară, anumite gale mai importante sau orice altă ocazie de acest fel. Fie că optezi pentru o geantă de tip plic sau clutch, este recomandat să creezi o imagine estetică cât mai plăcută în raport cu ținuta. Datorită faptului că la astfel de evenimente, rochia este elementul de bază în ceea ce poartă femeile, această are și rolul de a întregi în mare parte întreagă înfățișare, ceea ce face foarte simplă și alegerea genții, pentru că nu există prea multe condiții de respectat. Fie că vorbim de culoare, material sau textură, anumite detalii ori aplicații mai expresive, este aproape indispensabil să existe o combinație perfectă sau una complementară.

Poșeta crossbody

Datorită efectului foarte practic pe care îl presupune, foarte multe femei optează către ele. Însă pentru a păstra un efect de bun gust și de eleganţă, este necesar a se cunoaște modul în care ea poate fi purtată.
Unele dintre ele pot prezenta anumite finisaje care impun o singură formă de a fi purtată, însă cele mai multe dintre ele au un caracter destul de versatil ce permite mai multe stiluri. Originalitatea și simțul practic sunt redate cel mai bine atunci când este purtată în jurul taliei, mod care aduce și avantajul de a accentua substanțial și siluetă.

În funcție de anumite ținute sau chiar de starea ta de spirit, o astfel de geantă poate fi lăsată doar pe umăr. De asemenea, multe dintre ele permit o anumită manevrabilitate ce oferă posibilitatea de a le purta în mâini. Înfășurată discret în jurul mânecii, poate oferi un aspect extrem de lejer și de plăcut.
Respectarea unei proporționalități între geantă și trăsăturile corpului.

Deși ar putea părea un aspect foarte ușor de ignorat, creează anumite efecte mai puțin plăcute dacă nu este gestionat corect. În primul rând, în funcție de înălțime, la fetele mai mici de statură, o geantă de mari dimensiuni îi va evidenția această trăsătură, chiar accentuând mai mult. Pentru femeile cu o constituție înaltă, este indicat să opteze pentru gențile mai rotunde care le avantajează destul de mult. Însă depinde mult și de ce zonă a corpului se urmărește a fi mai conturată. De cele mai multe ori, este relevantă partea corpului se intersectează cu cea mai joasă latură a genții.

Anumite aspecte legate de modul în care este purtată o poșetă, precum și multitudinea de combinații ce o permite este sugerată și de creativitatea personală. Cel mai important este să se găsească modele de genți care te avantajează mai mult. O gamă foarte largă în acest sens este disponibilă pe dyfashion.ro la prețuri accesibile.

Lăsați un comentariu

*