Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

 

Doi șoferi au rămas fără mașini după ce au fost prinși că transportau cu ele țigări de contrabandă

tigari masinaAproape 140.000 de țigarete netimbrate și 2 autoturisme folosite pentru transportul acestora, au fost indisponibilizate de polițiștii din Bacău, în urma unui control în trafic. Față de conducătorii auto s-a luat măsura controlului judiciar.

La data de 29 octombrie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău au depistat, în trafic, pe drumul național D.N.2, două autoturisme cu care se transportau țigarete, fără marcaje ficale.

În momentul controlului, cei doi conducători auto, de 39 și 43 de ani, din municipiul București și din județul Ilfov, nu au putut să prezinte documente justificative pentru bunurile transportate.

În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul de 39 de ani transporta 89.920 de țigarete netimbrate, ascunse în spații special amenajate.

Cele 2 autoturisme folosite pentru transportul bunurilor accizabile au fost indisponibilizate, iar cele 89.920 de țigarete transportate de bărbatul de 39 de ani, precum și cele 49.200 transportate de bărbatul de 43 de ani, au fost ridicate în vederea confiscării.

Cei doi conducători auto au fost prezentați magistraților Parchetului de pe lângă Judecatoria Bacău, care au dispun continuarea cercetărilor față de aceștia, sub control judiciar, pentru de 60 de zile.

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Doi șoferi au rămas fără mașini după ce au fost prinși că transportau cu ele țigări de contrabandă | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*