Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Accident la Bacău! Un tânăr a fost rănit

ambulanta bacauUn accident a avut loc pe str. Stefan cel Mare din municipiul Bacau, duminică seară. În timp ce un tânăr, de 20 ani din comuna Costisa, județul Neamt, conducea autoturismul pe str. Stefan cel Mare, cu directia catre str. 9 Mai, ajungand in dreptul imobilului cu nr.5, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers spre dreapta, intrand in coliziune cu un alt autoturism, care era condus in aceeasi directie de mers de un tânăr de 21 ani, din Bacau.

În urma impactului, a rezultat vatamarea corporala usoara a tânărului de 21 ani, care a fost transportat la Spitalul Judetean Bacau, pentru acordare de îngrijiri medicale, neramanand internat.

Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, totodata li s-au recoltat probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

„In cauza s-a intocmit dosar penal in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, fapta prev si ped de art 196 C.P. S-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, fapta prev si ped de art 196 C.P. a fost reținut permisul de conducere a tînărului de 20 ani”, potrivit IPJ Bacău.

Lăsați un comentariu

*