Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

 

Urmărire ca-n filme în Bacău. Polițiștii au tras focuri de armă după un traficant de droguri

politieS-au tras focuri de arma, iar politistii au declansat o urmarire ca in filme, miercuri, pe strazile din Bacau, ca sa prinda un suspect de trafic de droguri.

Individul urma sa ridice un colet de la o firma de transport, fara sa stie insa ca ofiterii de la Crima Organizata sunt cu ochii pe el.

Acestia l-au lasat sa ia marfa, iar cand si-a dat seama ca este inconjurat de politie, barbatul a incercat sa fuga. A trecut de barajul format de agenti si a izbit doua dintre masinile lor.

S-a desfasurat, apoi, o cursa stransa pe strazile orasului, in timpul careia politistii au tras doua focuri de arma.

Fugarul a putut fi oprit insa abia dupa ce ofiterii i-au lovit, pur si simplu, automobilul cu care incerca sa-si piarda urma.

In cadrul actiunii, au fost retinuti, in total, 10 suspecti de trafic de droguri de mare risc, iar politistii au descins in 18 locuinte.

La perchezitii, au fost descoperite atat droguri care ar fi urmat sa ajunga pe piata neagra, cat si aparatura cu care erau confectionate pastile halucinogene. De asemenea, printre haine, au fost gasite sume insemnate de bani – mii de euro si sute de lire sterline si dolari.

Sursa: Stirileprotv.ro

Lăsați un comentariu

*