Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

L-au bătut şi i-au furat barca pneumatică

Un tânăr de 26 de ani a fost bătut crunt de trei indivizi, care apoi i-au luat barca pneumatică şi s-au făcut nevăzuţi. Potrivit poliţiştilor băcăuani, în noaptea de 16 spre 17 aprilie, trei tineri, de 18, 22 şi 23 de ani din comuna Letea Veche, s-au deplasat pe malul râului Siret, unde se aflau la pescuit alte trei persoane de 26, 32 și 50 de ani, din municipiul Bacău.

Între cele două grupuri ar fi avut loc discuții în contradictoriu în timpul cărora, tânărul de 26 de ani a fost agresat. Cele trei persoane din municipiul Bacău au plecat și au lăsat în urmă barca pneumatică și sculele de pescuit pe care le aveau asupra lor, dar au revenit după aproximativ 15 minute, moment în care au constatat lipsa bărcii pneumatice, în valoare de 2000 de lei.

Barca pneumatică și motorul acesteia au fost ascunse de bănuiți pe raza comunei Gioseni și au fost recuperate de polițiști.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe”, susţin reprezentanţii Poliţiei Bacău.

Lăsați un comentariu

*