Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

 

Romeo Stavarache a ajuns la spital cu probleme cardiace

Primarul suspendat al municipiul Bacău Romeo Stavarache a ajuns la spital, luni, pentru noi investigaţii medicale, din cauza problemelor cardiace de care suferă. Acesta se afla în arest la domiciliu pentru fapte de corupţie.

Aflat de două luni în arest la domiciliu, primarul suspendat al Bacăului Romeo Stavarache a ajuns pentru a doua oară la spital pentru a-şi rezolva problemele de sănătate pe care le are şi care, conform avocaţilor săi, s-au agravat pe perioada cât a fost în arestul preventiv al Poliţiei Judeţene Bacău, scrie Mediafax.

Romeo Stavarache a părăsit domiciliul cu acordul Curţii de Apel Bacău, care a stabilit ca acesta să meargă, timp de trei ore, la Spitalul Judeţean Bacău pentru investigaţii medicale.

„Domnul Stavarache a primit tratament în continuare pentru problemele de sănătate pe care le are, cu observaţia de a fi ţinut sub observaţie medicală. Din păcate, afecţiunile cardiace de care suferă s-au agravat pe perioada arestului preventiv”, a declarat, pentru Mediafax, Doiniţa Boană, avocatul primarului.

Edilul a mai fost şi la mijlocul lunii septembrie la spital pentru investigaţii medicale, tot cu acordul instanţei de judecată.

Romeo Stavarache, judecat pentru că ar fi luat mită peste 2,3 milioane de lei, a fost arestat la domiciliu în 3 septembrie.

Sursa: RomaniaTv

Lăsați un comentariu

*