Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

 

Femeie prădată de propriul fiu. I-a luat 1.000 de euro şi mai multe bunuri

Poliţiştii Postului de Poliţie Corbasca au fost sesizaţi luni  despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa unei localnice de 56 de ani, de unde au sustras suma de 1000 de Euro şi alte bunuri.

În urma investigaţiilor efectuate poliţiştii au identificat autorul ca fiind fiul părţii vătămate, în vârstă de 28 de ani.

Bărbatul, profitând de faptul că mama sa este plecată la munca câmpului, a pătruns prin efracţie în locuinţa acesteia, de unde a sustras suma de 1000 de Euro, mai multe obiecte de îmbrăcăminte şi un cuptor cu microunde, părăsind ulterior localitatea cu un taxi.

Poliţiştii l-au depistat pe raza comunei Sascut pe taximetristul în cauză şi au recuperat de la acesta obiectele de îmbrăcăminte, precum şi cuptorul cu microunde, bunuri lăsate drept gaj de către bărbat întrucât acesta nu a plătit cursa efectuată.

„Poliţiştii continua cercetările pentru depistarea persoanei în cauză şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, se arată într-un comunicat al IPJ Bacău.

 

Lăsați un comentariu

*