Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

 

Accident la Bacău! O tânără s-a izbit cu maşina într-un autoturism condus de un şofer băut şi fără permis

Accident, joi, la intersecţia stăzilor Ştefan cel Mare cu Venus din municipiul Bacău.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat că o tânără de 20 de ani din localitate, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, proiectându-l într-un autoturism parcat pe marginea părţii carosabile.

După impact, conducătoarea auto a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţe Bacău pentru îngrijiri medicale.

Ambele persoane implicate în eveniment au fost testate cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru tânărul de 21 de ani.

De asemenea, din verificări poliţiştii au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Fiind condus la unitatea medicală, conducătorul auto a refuzat recoltarea mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă iar tânărului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără permis şi având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

 

Lăsați un comentariu

*