Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

 

Olimpicul din Bacău care a dispărut de acasă a fost găsit mort

Veste cutremurătoare pentru familia băiatului olimpic de 18 ani din Bacău care a dispărut de acasă pe 2 aprilie. Andrei Cobuz a fost găsit, sâmbătă dimineaţă, mort.

Trupul său a fost observat plutind pe râul Bistriţa, la 10 kilometri de oraş, de un paznic, care a sunat imediat la 112. Băiatul a fost recunoscut după haine, dar  a fost găsit şi buletinul său.Trupul neînsufleţit a fost dus la Institutul de Medicină legală pentru efectuarea necropsiei.

Vă reamintim că tânărul din Bacău a dispărut de acasă pe 2 aprilie. El a trimis un mesaj unui coleg de clasă în care îl întreba de o notă la un test, apoi şi-a închis telefonul. Adolescentul urma să participe la faza naţională a olimpiadei de informatică. Cel mai bun prieten al său susţine că tânărul şi-ar fi luat lumea în cap după ce părinţii i-au tot reproşat că nu învaţă suficient. Când au văzut că Andrei nu mai vine acasă, părinţii săi au apelat la televiziune, prin toate mijloacele au încercat să îl roage să se întoarcă. Disperaţi, oamenii îşi pierduseră orice speranţă că îl vor mai găsi în viaţă. Sâmbătă dimineaţă, au primit vestea morţii fiului lor.

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Olimpicul din Bacău care a dispărut de acasă a fost găsit mort | MoldovaNews.ro
  2. Olimpicul din Bacău care a dispărut de acasă a fost găsit mort | NationalNews.ro

Lăsați un comentariu

*