Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

 

Zeci de kilograme de carne confiscată în urma unui control

21 de polițiști de ordine publică și de investigarea fraudelor, în colaborare cu doi lucrători din cadrul D.S.V.S.A. Bacău, au acționat, joi,  pe linia combaterii evaziunii fiscale și comerțului  neautorizat cu produse din carne și pește în municipiul Bacău.

În cadrul activităților desfășurate au fost verificate cinci societăți comerciale și a fost confiscată cantitatea de  53 kg. de carne, ambalată necorespunzator, în valoare de 795 lei.

De asemenea a fost confiscată suma de 789 lei, provenită din efectaurea de acte de comerț cu încălcarea normelor legale.

Astfel, o persoană de sex feminin, de 37 de ani, din Bacău, în calitate de administrator la o societate comercială, a fost sancționată cu amendă în  valoare de 2000 lei, pentru efectuarea de acte de comerț, având autorizația de funcționare expirată.

Administratorul unei societăți comerciale  a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1000 lei, pentru expunerea la vânzare de produse cu încălcarea normelor de ambalare.

În cauză s-a dispus sechestru sanitar veterinar pentru o cantitate de 53 kg. de carne, în valoare de 795 lei și confiscarea sumei de 648 lei pentru încălcarea normelor de  comerț.

Lăsați un comentariu

*