Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

 

Percheziţii în Bacău la mai multe societăţi comerciale

Sediile mai multor societăţi comerciale din judeţul Bacău au fost percheziţionate, miercuri dimineaţă, fiind suspiciuni de comiterea unor infracţiuni de evaziune fiscală.

Ancheta este coordonată de DNA, Serviciul Teritorial Târgu Mureş, fiind efectuate 31 de percheziţii, în şapte judeţe, pe lângă Bacău fiind Dolj, Mehedinţi, Mureş, Olt, Giurgiu şi Braşov. Societăţi din toate aceste judeţe ar fi format o grupare organizată şi ar fi fraudat bugetul sttaului în perioada 2012-2013.

„În paralel, în legătură cu această cauză penală, la solicitarea procurorilor, inspectori ai Direcției Generale Antifraudă Fiscală din cadrul A.N.A.F. efectuează inspecții fiscale în 23 de județe și sunt vizate 126 firme, printre care și o mare societate de comercializare a deșeurilor la nivel național, din Brașov”, se arată într-un comunicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

În urma percheziţiilor au fost ridicate mai multe documente, iar pentru stabilirea activității infracționale vor fi dispuse constatări financiare.
Procurorii beneficiază de sprijin din partea Serviciului Român de Informații și din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Percheziţii în Bacău la mai multe societăţi comerciale | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*