Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

 

S-a îndrăgostit iremediabil! Băcăuanca Angela Gheorghiu îşi ia peste tot iubitul tinerel!

Anul care tocmai s-a incheiat a fost unul plin pentru Angela Gheorghiu. Soprana a trecut pe rand, de la agonie la extaz. L-a iubit pe Cezar Ouatu, a suferit atunci cand s-au despartit, iar acum si-a regasit fericirea alaturi de medicul Mihai Ciortea.

La inceputul toamnei anului trecut, Angela Gheorghiu era o femeie singura, care incerca sa isi refaca sufletul dupa despartirea de Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei la Eurovision. Parea ca nu va iubi din nou prea curand, insa sfarsitul lunii octombrie i-a adus fericirea mult visata.

Soprana si-a gasit linistea si echilibrul in bratele medicului stomatolog Mihai Ciortea, un tanar de familie buna, care a lasat in urma lui doar cuvinte de lauda, pe oriunde a trecut.

Are un partener cu 22 de ani mai tanar

Cei doi au fost surprinsi pentru prima data impreuna la sfarsitul lunii octombrie, iar relatia lor a evoluat cu pasi mari. Acum, Angela Gheorghiu se afiseaza mandra la bratul iubitului cu 22 de ani mai tanar si nu se sfieste sa il prezinte apropiatilor.Ca o dovada in plus a faptului ca este implinita langa Mihai, soprana a facut publice cateva fotografii in care apare alaturi de acesta.

Imaginile sunt realizate dupa spectacolele sale, semn ca Angela Gheorghiu este insotita de partenerul ei la majoritatea evenimentelor.In primavara anului trecut, Angela Gheorghiu a decis sa puna punct casniciei sale cu tenorul Roberto Alagna. Cei doi au fost casatoriti timp de 17 ani si erau considerati unul dintre cele mai frumoase si fericite cupluri ale operei din lume, insa se pare ca intre ei lucrurile nu au stat deloc asa. Motivul oficial al separarii, mentionat chiar de soprana, a fost violenta domestica.

Sursa: Cancan.ro

Lăsați un comentariu

*