Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

 

Dovada că băcăuanca Monica Gabor şi Mr. Pink sunt o familie, în America

Dacă gurile rele mai au vreun dubiu în privinţa faptului că Monica Gabor şi Mr. Pink locuiesc împreună şi şi-au construit o familie, una dintre cele mai bune prietene ale vedetei, Delia Antal, pune punctul pe „i”.

Delia Antal a dezvăluit pentru emisiunea „Poveştiri adevărate”, de la Acasă Tv, faptul că prietena ei, Monica, şi iubitul chinez, Mr. Pink, formează deja o familie. Deşi nu mai ţin legătura aşa cum o făceau pe vremea când Moni se afla în ţară, cele două mai vorbesc din când în când, iar cele mai noi realizări din vieţile lor cu siguranţă şi le împărtăşesc.

Ei sunt o familie, locuiesc împreună în acel apartament. Nu ştiu dacă este cumpărat sau închiriat, dar eu cred că este totuşi cumpărat. Chiar dacă ar sta în chirie, 14.000 de euro reprezintă o sumă mică, comparativ cu Londra, unde chiriile unui penthouse ca al lor pot ajunge şi la 30.000 lire pe lună”, a mărturisit Delia Antal, la Acasă Tv, adăugând totodată că prietena ei cea mai bună are suficienţi bani cât să-şi satisfacă toate poftele.
Sursa: Libertatea

Lăsați un comentariu

*