Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

Un deputat de Suceava sare la gâtul reprezentanţilor firmei lui Umbrărescu. Vezi de ce!

Preşedintele organizaţiei municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Balan, sare la gâtul reprezentanţilor firmei lui Umbrărescu, UMB Spedition. Potrivit liderului PDL, Umbrărescu „ne-au luat de proşti” atunci când la începerea lucrărilor de modernizare a drumului naţional Suceava – Botoşani a adus 98 de basculante, 40 de excavatoare şi aproximativ 200 de muncitori. El susţine că toată înşiruirea de utilaje încărcate a fost doar de ochii presei şi a premierului pentru că în prezent abia dacă sunt trei utilaje care să lucreze la drum.

Culmea culmilor a fost că acele camioane erau încărcate cu agregate. Ei nu au fost pregătiţi să depoziteze acele agregate. Şi când au plecat de acolo au plecat cu maşinile încărcate pentru că ar fi trebuit să arunce toate agregatele, balast şi ce mai aveau ei. E o mare problemă, şi arată nepuţinţa guvernării de a da faţă cu realităţile. Realitatea ar trebui să fie ceea ce există azi acolo: trei camioane şi două buldozere. Iar faptul că atunci când vine premierul sunt sute de utilaje şi după ce pleacă mai sunt câteva e un lucru care ne face să intrăm într-o păcăleală şi să nu reuşim să descoperim adevărul”, a  declarat Ioan Balan.

Vă reamintim că, sâmbătă, afaceristul Dorin Umbrărescu din Bacău a venit la inaugurarea lucrărilor la drumul Suceava- Botoşani, unde a participat şi premierul Victor Ponta, cu aproximativ 100 de utilaje. De altfel, atunci, premierul i-a atras atenţia afaceristului că speră că nu a venit cu atâtea utilaje doar de ochii lui.

Lăsați un comentariu

*