Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

 

Lovitură fatală! O femeie şi-a ucis concubinul

O femeie de 45 de ani dintr-o localitate din Bacău este cercetată pentru lovituri cauzatoare de moarte după ce, în noaptea de joi spre vineri, s-a luat la harţă cu concubinul său, iar după ce şi-au împărţit pumni şi picioare, ea l-a împins, iar bărbatul a căzut cu capul de ciment. Căzătura i-a fost fatală bărbatului. Vecinii spun că cei doi consumau băuturi alcoolice foarte des şi nu este prima dată când se iau la ceartă sau se bat.

A dat să mă ţină de gât şi eu l-am prins de spate şi l-am împins. S-a lovit cu capul de prispă. Normal că mă simt nevinovată”, a declarat femeia.

Totul a pornit, se pare, de la faptul că bărbatul a început să bea din vinul pe care plănuiseră să-l consume împreună înainte ca femeia să ajungă acasă. Cei doi au împreună un băiat de 13 ani, care nu era acasă în momentul respectiv. Femeia mai are o fată majoră, dintr-o relaţie anterioară, însă aceasta e plecată în străinătate. Minorul de 13 ani va fi luat în grijă de un unchi de-al său până reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului vor hotărî soarta sa.  

Poliţiştii au început cercetările în acest caz.

Lăsați un comentariu

*