Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

 

Ciocnire în lanţ pe strada Republicii

Patru maşini au fost avariate în urma unui accident ce a avut loc vineri, în jurul orei 18:00, pe strada Republicii din municipiul Bacău.
Bucureşteanul C. Cornel (37 de ani), în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Republicii, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul care circula în faţa sa, condus de Georgeta T. (22 de ani), din judeţul Botoşani şi a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul condus de tânără a fost proiectat în autoturismul din faţă, condus de C. Lică (25 de ani), din Bacău, care la rândul său a lovit maşina condusă de P. Iulian (41 de ani).

În urma impactului autovehiculele implicate în evenimentul rutier au fost avariate, iar conducătoarea auto Georgeta T. a primit îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean Bacău, fără a necesita internare. Cei patru conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative, a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa: Adevarul

Lăsați un comentariu

*