Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

 

Ambasadorul Israel în România a ajuns la Bacău

Ambasadorul Israel în România, Dan Ben-Eliezer, se află în Bacău.
Acesta va sta trei zile în oraşul Bacău şi va participa la deschiderea oficială a programului de formare continuă „Holocaustul, combaterea rasismului şi discriminării”, organizat de Institutul Naţional pentru studierea Holocaustului din România în parteneriat cu Casa Corpului Didactic.
Dan Ben-Eliezer s- a întâlnit, joi, la Centrul de Afaceri şi Expoziţii Bacău  cu edilii municipiului, consilierii locali, reprezentanţi ai mediului academic, dar şi  oameni de afaceri.

Mă bucur că am fost invitat aici şi prin această vizită sper să putem consolida legăturile dintre Bacău şi Israel”, a declarat Dan Ben-Eliezer, ambasadorul Israelului în România.

Autorităţile locale speră ca prin această întâlnire să se realizeze o colaborare între societăţile din Bacău şi cele din Israel.
Potrivit şefului Camerei de Comerţ şi Industrie Bacău, în judeţ sunt 12 firme cu patronat israelian, dintre care doar 7 sunt active, cu 400 de salariaţi, având un capital social de 1,4 milioane de Euro şi o cifră de afaceri de 18,5 milioane de euro.

Lăsați un comentariu

*